ALEMAYEHU DANIEL

Etiopija

Gėliška. Nektaras. Ramunėlė, rozmarinas. Raudonas apelsinas.

Viso:

   
Prenumeruoti
Grįžti atgal

Informacija apie kavą

Tradicinė, etiopiška kava „iš širdies“. Yirgacheffe kavos regionas, Chelbesa, Gedeb kraštas. Alemayehu Daniel – vienas iš trylikos ūkininko sūnų, paveldėjęs iš tėvo 10 ha ir kavos sodinukų. Visi broliai augina kavą. Pačio Alemayehu šeimoje – šešetas sūnų ir keturios dukros. Alemayehu nepriklausomas kavos augintojas, turintis savo eksportuotojo licenciją. Ūkis nesertifikuotas, bet naudoja ekologiškas ir tvarias praktikas. Mūsų skrudinimas išryškina kavos parfumeriškumą, joje persipina ryškūs skoniai.

Afrika

Kompleksiška, tiršta, sluoksniuota.

Kodėl mes?

Patyrę, nes pirmi.

Pirmieji Lietuvoje pradėjome skrudinti kavą. Organizavome pirmuosius baristų čempionatus. Vis bandome naujausią įrangą ir ieškome netikėtų kolaboracijų, nes mums labai patinka būti pirmiems. Kai kažką pradedi pirmas, visada esi ir labiausiai patyręs.