Karštas šokoladas

Šokoladas

Skrudinta Lietuvoje rūšinė Venesuelos kakava, cukranendrių cukrus ir tyras kakavos sviestas – visa jo puiki sudėtis.

Viso:

12,00

   

Information

Mūsų karštas šokoladas be jokių tirštiklių, be kvapiklių ir pieno miltelių. Skrudinta Lietuvoje rūšinė Venesuelos kakava, cukranendrių cukrus ir tyras kakavos sviestas – visa jo puiki sudėtis. Criollo & Trinitario rūšies kakavos pupelės: mažai kartumo, sviestas, lazdyno riešutai, raudonos uogos. Tropinių džiunglių apsupty, šalia Marakaibo ežero išsidėstęs Venesuelos regionas Sur del Lago yra vienas seniausių ir įdomiausių rūšinės kakavos regionų pasaulyje. Aukštų medžių, tropinio karščio ir vandens dėka Sur del Lago užtikrina klimatines sąlygas aukštos klasės kakavos auginimui.

Ruoškite šokoladą juodą arba su pienu. Įmaišykite mūsų smulkinto šokolado į pieną ar vandenį ir lėtai ant mažos ugnies pakaitinkite priekaistuvyje vis pamaišydami. Nepaskubėkite, kantriai – tik pakankamai įkaitęs gėrimas pradės švelniai tirštėti, pasidarys glotnus – tai jau ir paruošta! Mūsų receptai: 30 g šokolado ir 50 g vandens arba 30 g šokolado ir 100 ml pieno.

Sudedamosios dalys: rūšinė kakava, cukranendrių cukrus, tyras kakavos sviestas. Gali būti žemės riešutų, pieno, kviečių pėdsakų. Kakavos sausųjų medžiagų 70%. Svoris: 200g.