LA CONCORDIA

Meksika

Juodas šokoladas. Skrudinti lazdyno riešutai.

Viso:

   
Prenumeruoti
Grįžti atgal

Informacija apie kavą

La Concordia kavos regionas žinomas dėl subalansuoto vasaros – lietaus sezono su kavos medelio fiziologija. Derliaus nuėmimo metu oras sausas ir šaltas, retai lyja ir tai leidžia tinkamai kavą išdžiovinti, ištęsti jos apdorojimo laiką. „Specialty“ kavos smulkūs augintojai. Skanios arabikos rūšys, kaip kad Marsellesa, Typica, Costa Rica 95. Plantacijos siekia vidutiniškai 3-5 ha, kai kurios – 20 ha. Vietiniai kavą vadina „Oro Verde“, „žaliuoju auksu“.

Amerika

Kodėl mes?

Tiesiogiai iš auginimo vietos Kava pas mus pati neatkeliauja. Tai mes keliaujame pas ją, ragaujame ir perkame tiesiai iš ūkininkų. Taip žinome, kad maiše parsivežame kavą, o ne katę. Ir kad pinigai atitenka kavos augintojams, o ne pardavėjams.

Asortimentas įvairus kaip kavos pasaulis Kava nuolat atsinaujina, nes vis dar atrandamos naujos rūšys ir apdirbimo būdai. Tai atsispindi ir mūsų asortimente. Stengiamės būti pagrindiniu jūsų kavos pasaulio naujienų šaltiniu.