EL SUYATAL

Nikaragva

Pekano riešutai. Vanilė. Trešnės.

Viso:

   
Prenumeruoti
Grįžti atgal

Informacija apie kavą

Luis Emilio Valladarez 1960 metais paveldėjo nediduką močiutės kavos sodą Nueva Segovia, Dipilto regione, o šiandien jis vienas stipriausių Nikaragvos ūkininkų. El Suyatal ūkis žinomas dėl savo ne kartą apdovanotos konkursuose caturra rūšies kavos. Caturra tai jautri, rizikinga auginti, bet skani arabika. Mes sakom, tokia Nikaragva – ideali ryto kava. Švelni, vaisiška, riešutinė.

Amerika

,

Juodieji serbentai. Braškių džemas. Kolos limonado rūgštis.

Kodėl mes?

Patyrę, nes pirmi.

Pirmieji Lietuvoje pradėjome skrudinti kavą. Organizavome pirmuosius baristų čempionatus. Vis bandome naujausią įrangą ir ieškome netikėtų kolaboracijų, nes mums labai patinka būti pirmiems. Kai kažką pradedi pirmas, visada esi ir labiausiai patyręs.