Kvapnieji pipirai, apelsino žievelė, juoda arbata – Azijos kavos puodelio atributai. Puikaus kūno, aliejinga ir gaivios sultingos obuolinės rūgšties – viskas subalansuota iki zen: rūgštis ir body palaiko vienas kitą, neišstumia. Tropinių vaisių saldumas, ramunėlės, desertinės rožės. Stiliumi artima tailandietiškoms. Tarp dviejų ugnikalnių įsiterpęs Kintamani regionas Balio šiaurėje – saugoma geografinė nuoroda, autentiškas terroir. Kavos ūkininkų bendruomenė čia gyvena pagal Tri Hita Karana – senovinę harmonijos su žeme, žmonėmis ir dievais filosofiją. Jokių chemikalų, aktyvus kompostavimas, tvari dirvos priežiūra, šešėlio plantacijos.

Kodėl mes?
Geriausią kavą vis atrandame iš naujo.
Kava kaip vynas – metai metams nelygūs. Jos kokybė pastovi kaip oras. Keičiasi temperatūra, keičiasi drėgmė, keičiasi ir kava. Todėl kasmet iš naujo ieškome, kur kava buvo geriausia.