LA CONCORDIA

Meksika

Juodas šokoladas. Skrudinti lazdyno riešutai.

Viso:

   
Prenumeruoti
Grįžti atgal

Informacija apie kavą

La Concordia kavos regionas žinomas dėl subalansuoto vasaros – lietaus sezono su kavos medelio fiziologija. Derliaus nuėmimo metu oras sausas ir šaltas, retai lyja ir tai leidžia tinkamai kavą išdžiovinti, ištęsti jos apdorojimo laiką. „Specialty“ kavos smulkūs augintojai. Skanios arabikos rūšys, kaip kad Marsellesa, Typica, Costa Rica 95. Plantacijos siekia vidutiniškai 3-5 ha, kai kurios – 20 ha. Vietiniai kavą vadina „Oro Verde“, „žaliuoju auksu“.

Amerika

Kodėl mes?

We keep rediscovering the best coffee

Kava kaip vynas – metai metams nelygūs. Jos kokybė pastovi kaip oras. Keičiasi temperatūra, keičiasi drėgmė, keičiasi ir kava. Todėl kasmet iš naujo ieškome, kur kava buvo geriausia.