KENYA: PACAS EDITION

Salvadoras

Geltoni vaisiai. Gėliška. Gaivus baltas šardonė. Obuolinis marmeladas. Tvirto puikaus kūno.

Viso:

   
Prenumeruoti
Grįžti atgal

Informacija apie kavą

Klasikinis Kenya kavos medelis, atgabentas į Salvadoro vulkaninę dirvą. Struktūriška, tvirto kūno, intensyvių aromatų. Neprilygstamas specialty kategorijos egzempliorius. Kavos augintojų Cafe Pacas komandos meistrystė. Sunokinta Santa Anos regiono kalnuotoje užuovėjoje LA ESPERANZA plantacijoje.

Ponia Sonia Moran ilgai, jautriai ir reikliai rinkosi, kam parduoti iš savo tėvų paveldėtą įstabaus grožio kavos ūkį. Lemtingas buvo susitikimas su Alfredo Pacas Diaz ir jo sūnumi Juan Alfredo Pacas Martinez. Nuo 2010 metų Finca La Esperanza priklauso Cafe Pacas augintojams. 2012 metais prasidėjus lapų rūdžių atakai, ūkis išgyveno intensyvų kavamedžių persodinimo procesą. Pacas ūkininkai nelaimę pavertė naujomis galimybėmis ir ta proga Finca La Esperanza tapo įvairiausių kavos rūšių sodu.

Finca La Esperanza padalinta į 18 „tablones“, čia auginamos rūšys – Pacas, Red Bourbon, Pacamara, Orange Bourbon, Kenya, Ethiopian Heirloom, Moka, Bernardina – kiekviena renkama ir apdorojama atskirai.

Amerika

Kodėl mes?

Patyrę, nes pirmi.

Pirmieji Lietuvoje pradėjome skrudinti kavą. Organizavome pirmuosius baristų čempionatus. Vis bandome naujausią įrangą ir ieškome netikėtų kolaboracijų, nes mums labai patinka būti pirmiems. Kai kažką pradedi pirmas, visada esi ir labiausiai patyręs.