Puebla – vienas ekologiškai ir kultūriškai turtingiausių Meksikos regionų, nors pasaulyje jis darretai minimas tarp kavos žvaigždžių. Šis kraštas įsikūręs tarp Verakruso ir Oachakos, kur kavamedžiai auga 1200–1600 m aukštyje, dažnai – miškingame, vulkanų pelenimis praturtintame dirvožemyje, kupiname gyvybės įvairovės.
Ūkininkai – dažniausiai šeimos su vos keliais hektarais. Plantacijos kalnų rūku apgaubtose Sierra Norte ar Sierra Negra aukštumose. Daug ūkininkų priklauso vietinėms bendruomenėms, kur pirmoji kalba tebėra nahuatlių ar totonakų, o žemdirbystės ritmas seka metų laikus ir tradicijas, perduodamas iš kartos į kartą.
Kava dažnai auginama kartu su kukurūzais, bananais ar citrusais – tai ne tik pajamų šaltinis, bet ir dalis gyvybingos, dirvožemį ir šeimas išlaikančios ekosistemos. Kiekvienas derlius čia – gyvenimo būdo atspindys. Kantrybė, atkakalumas, darbas, rūpestis ir meistrystė – viskas sudėta į tą kavos puodelį.

Kodėl mes?
Geriausią kavą vis atrandame iš naujo.
Kava kaip vynas – metai metams nelygūs. Jos kokybė pastovi kaip oras. Keičiasi temperatūra, keičiasi drėgmė, keičiasi ir kava. Todėl kasmet iš naujo ieškome, kur kava buvo geriausia.