HUILA regionas – Kolumbijos pietuose, visai netoli pusiaujo, greta kitas mums mielas – Narino. Iš čia dažnai atkeliauja pačios ryškiausios Kolumbijos kavos – įvairios, išraiškingos, kupinos charakterio.
RAFAEL AYA MARTINEZ kavą augina jau daugiau nei dvidešimt metų, o ryšys su kava – dar iš vaikystės. Gimė Tolimoj ir į Huilą persikėlė būdamas septyniolikos. Čia sutiko Elvirą. Timaná kalvose jie kartu įkūrė savo ūkį – LA VIRGINIA. Trys su puse hektaro, kuriuose šalia kavos auga vaisiai, daržovės, cukranendrės.
Per ūkio plantacijas teka kalnų upelis, skiriantis laukus nuo namų – nemenkas iššūkis, kurį Rafaelis išsprendė savaip: pastatė lyno keltuvą – patogu ir romantiška.
PACAMARA – Pacas ir Maragogype kryžminta veislė, išvesta Salvadore. Savaip kaprizinga, jautri ligoms, ne visada dosni ūkininkui. Bet kai pavyksta – tai šventė. Pakamaros išsiskirs visada. Skoniai sluoksniuoti, gilūs, nenuspėjami. Muskatinės ir gėliškos, kompleksiškos puodelyje pakamaros verčia patyrinėti, atkreipia į save
dėmesį.

Kodėl mes?
Geriausią kavą vis atrandame iš naujo.
Kava kaip vynas – metai metams nelygūs. Jos kokybė pastovi kaip oras. Keičiasi temperatūra, keičiasi drėgmė, keičiasi ir kava. Todėl kasmet iš naujo ieškome, kur kava buvo geriausia.