HUILA regionas – Kolumbijos pietuose, visai netoli pusiaujo, greta kitas mums mielas – Narino. Iš čia dažnai atkeliauja pačios ryškiausios Kolumbijos kavos – įvairios, išraiškingos, kupinos charakterio.
RAFAEL AYA MARTINEZ kavą augina jau daugiau nei dvidešimt metų, o ryšys su kava – dar iš vaikystės. Gimė Tolimoj ir į Huilą persikėlė būdamas septyniolikos. Čia sutiko Elvirą. Timaná kalvose jie kartu įkūrė savo ūkį – LA VIRGINIA. Trys su puse hektaro, kuriuose šalia kavos auga vaisiai, daržovės, cukranendrės.
Per ūkio plantacijas teka kalnų upelis, skiriantis laukus nuo namų – nemenkas iššūkis, kurį Rafaelis išsprendė savaip: pastatė lyno keltuvą – patogu ir romantiška.
PACAMARA – Pacas ir Maragogype kryžminta veislė, išvesta Salvadore. Savaip kaprizinga, jautri ligoms, ne visada dosni ūkininkui. Bet kai pavyksta – tai šventė. Pakamaros išsiskirs visada. Skoniai sluoksniuoti, gilūs, nenuspėjami. Muskatinės ir gėliškos, kompleksiškos puodelyje pakamaros verčia patyrinėti, atkreipia į save
dėmesį.

Kodėl mes?
Patyrę, nes pirmi.
Pirmieji Lietuvoje pradėjome skrudinti kavą. Organizavome pirmuosius baristų čempionatus. Vis bandome naujausią įrangą ir ieškome netikėtų kolaboracijų, nes mums labai patinka būti pirmiems. Kai kažką pradedi pirmas, visada esi ir labiausiai patyręs.