Caturra arabika – viena populiariausių Kolumbijos Kindijo kavos regione. Nors tai nėra pati lengviausia ūkininkui veislė: derlius mažesnis, ligoms jautresnė, reiklaujanti intensyvios priežiūros. Auginti caturra veislę ūkininkas renkasi dėl gero skonio – mums tai visada geras ženklas. Lengva, karameliška ir švelnios rūgšties kolumbietiška arabika – tobula ryto puodeliui plikyti.
Luz Helena Salazar daugiau kaip dvidešimt metų augina kavą, turi du ūkius Centrinėje Kordiljeroje, Kindijo regione. Luz Helena turi nemažai patirties ūkininkaujant avokadų bei apelsinų plantacijose, o turėti savo kavos ūkius ją paskatino vyras – jis pats ilgametis kavos agronomas, sukaupęs nemenką darbo kavos apdorojimo stotyse patirtį. Abu jų sūnūs šiandien – taip pat kavos versle.

Kodėl mes?
Geriausią kavą vis atrandame iš naujo.
Kava kaip vynas – metai metams nelygūs. Jos kokybė pastovi kaip oras. Keičiasi temperatūra, keičiasi drėgmė, keičiasi ir kava. Todėl kasmet iš naujo ieškome, kur kava buvo geriausia.