Kvapnieji pipirai, apelsino žievelė, juoda arbata – Azijos kavos puodelio atributai. Puikaus kūno, aliejinga ir gaivios sultingos obuolinės rūgšties – viskas subalansuota iki zen: rūgštis ir body palaiko vienas kitą, neišstumia. Tropinių vaisių saldumas, ramunėlės, desertinės rožės. Stiliumi artima tailandietiškoms. Tarp dviejų ugnikalnių įsiterpęs Kintamani regionas Balio šiaurėje – saugoma geografinė nuoroda, autentiškas terroir. Kavos ūkininkų bendruomenė čia gyvena pagal Tri Hita Karana – senovinę harmonijos su žeme, žmonėmis ir dievais filosofiją. Jokių chemikalų, aktyvus kompostavimas, tvari dirvos priežiūra, šešėlio plantacijos.
Kodėl mes?
Tiesiogiai iš auginimo vietos Kava pas mus pati neatkeliauja.
Tai mes keliaujame pas ją, ragaujame ir perkame tiesiai iš ūkininkų. Taip žinome, kad maiše parsivežame kavą, o ne katę. Ir kad pinigai atitenka kavos augintojams, o ne pardavėjams.
