PACAS HYDROFERM
Salvadoras
Braškės. Rabarbarų kompotas. Meduolio prieskoniai.
Ūkininkai pridėjo savo ranką ir pažaidė su apdorojimu. Būdingo charakterio Pacas medelio kavai neatpažinti, skoniai sukonstruoti iš naujo. Procesas išardo tą kavą, keičiasi rūgštis. Kava parfumeriška, intensyvi, sladi ir klampi kaip kompotas. Rabarbarai, kriaušės. Fermentacija suvaldyta, puodelyje jaučiasi nesmarkiai ir tokia nepaleidžianti, apgobianti. Nelengva kava. Punšo, meduolio prieskoniai. San Joaquin ūkis augintojų Pacas šeimai priklauso nuo 1905. Vyresnysis Alfredas Pacas atsimena močiutės pasakojimus kaip ji įsigijo šį ūkį su 17 ha kavos sodų ir kokias sunkenybes jai teko patirti gaivinant bei puoselėjant aukštikalnių kavos plantacijas. Šiandien viso ūkio teritorija sudaro 45,97 ha. Iš jų 30,97 ha skirta kavai, o likusieji – laukinė kiparisų giraitė, kuri ne tik glaudžia vietinę fauną, bet ir kuria San Joaquin kavamedžiams vešėti idealų mikroklimatą. Pacams šis ūkis reikšmingas kaip šeimos kavos istorijos ir jos pradžios simbolis. Labai kruopščiai prižiūrimas, taikomi kombinuoti ūkininkavimo metodai. Protėvių indėlis akivaizdus – šiandien čia dar yra kavamedžių, kuriems 70 metų!
Kompleksiška, tiršta, sluoksniuota.
Kodėl mes?
Asortimentas įvairus kaip kavos pasaulis.
Kava nuolat atsinaujina, nes vis dar atrandamos naujos rūšys ir apdirbimo būdai. Tai atsispindi ir mūsų asortimente. Stengiamės būti pagrindiniu jūsų kavos pasaulio naujienų šaltiniu.