Klasikinis Kenya kavos medelis, atgabentas į Salvadoro vulkaninę dirvą. Struktūriška, tvirto kūno, intensyvių aromatų. Neprilygstamas specialty kategorijos egzempliorius. Kavos augintojų Cafe Pacas komandos meistrystė. Sunokinta Santa Anos regiono kalnuotoje užuovėjoje LA ESPERANZA plantacijoje.
Ponia Sonia Moran ilgai, jautriai ir reikliai rinkosi, kam parduoti iš savo tėvų paveldėtą įstabaus grožio kavos ūkį. Lemtingas buvo susitikimas su Alfredo Pacas Diaz ir jo sūnumi Juan Alfredo Pacas Martinez. Nuo 2010 metų Finca La Esperanza priklauso Cafe Pacas augintojams. 2012 metais prasidėjus lapų rūdžių atakai, ūkis išgyveno intensyvų kavamedžių persodinimo procesą. Pacas ūkininkai nelaimę pavertė naujomis galimybėmis ir ta proga Finca La Esperanza tapo įvairiausių kavos rūšių sodu.
Finca La Esperanza padalinta į 18 „tablones“, čia auginamos rūšys – Pacas, Red Bourbon, Pacamara, Orange Bourbon, Kenya, Ethiopian Heirloom, Moka, Bernardina – kiekviena renkama ir apdorojama atskirai.

Kodėl mes?
Geriausią kavą vis atrandame iš naujo.
Kava kaip vynas – metai metams nelygūs. Jos kokybė pastovi kaip oras. Keičiasi temperatūra, keičiasi drėgmė, keičiasi ir kava. Todėl kasmet iš naujo ieškome, kur kava buvo geriausia.