Ekologiška Yirgacheffe regiono Chelchele kaimo ūkininkų arabika, užauginta 1900-2000 m aukštikalnėse.
Sauso apdorojimo, kai suskintos kavauogės pirma džiovinamos ir tada lukštenamos iš apyvaisio. Tokia kava
saldesnė, ryškių skonių. Nesuabejojant afrikietiška – daug skirtingų aromatų, gėliškumai, citrusai maišosi,
pinasi tarpusavyje. Su charakteriu, su dizainu, daugiasluoksnė. Jei turėtų gausiau rūgšties, būtų prabangi.
Tirštas tamsių vaisių, razinų saldumas.

Kompleksiška, tiršta, sluoksniuota.
Kodėl mes?
Tiesiogiai iš auginimo vietos Kava pas mus pati neatkeliauja.
Tai mes keliaujame pas ją, ragaujame ir perkame tiesiai iš ūkininkų. Taip žinome, kad maiše parsivežame kavą, o ne katę. Ir kad pinigai atitenka kavos augintojams, o ne pardavėjams.