SEMEON ABAY

Puiki kava nenutinka netyčia. ADOLA apdorojimo stoties eksperimentas – „bag fermentation“ metodu džiovinta kava. Atrūšiuotos uogos supilamos į propileno maišus, kurie sukraunami viens ant kito. Kas dvylika valandų viršutinis sukeičiamas su apatiniu, ir taip penketą dienų. Taip stabdoma oro ventiliacija maišo viduje ir skatinamos laktobakterijos. Visa ko rezultatas – išraiškingo aromato, vaisiška, sultinga ir saldi kava

Išvalyti
*

29.00

Informacija apie kavą

Žemynai

Afrika

Atvykimo laikas

2020 kovas

Šalis

Etiopija

Regionas

Guji

Derliaus nuėmimas

2019 rugpjūtis

Kavos pupelių apdorojimas

Eksperimentinė - bag fermentation

Ūkio altitudė

2000

Kavamedis

Vietinis

Tiekėjas

Nordic Approach