PIJAO DECAF

Kindijaus departamentas, Kolumbijos centras. Pijao kaimo dvidešimt kavos augintojų įkūrė asociaciją „Pueblo Sin Prisa“ („Lėtas gyvenimas“). Ūkininkus vienija siekis auginti pavėsio plantacijų, ekologišką kavą, kurti harmoningą darbo ir gyvenimo aplinką. E.A. Sugarcane arba kitaip – natūralios dekafinacijos metodas. Procesas prasideda melasos fermentavimu etanolio išgavimui. Tada etanolis maišomas su acto rūgštimi ir gaunamas etilo acetatas. Skamba ne kaip, bet tai yra visiškai natūralus junginys, jo yra vaisiuose, grūdinėse kultūrose, cukranendrėse. Toliau, žalios kavos pupos garinamos, mirkomos, išbrinksta ir tada skalaujamos etilo acetatu – taip tirpdomas, šalinamas kofeinas. Tada pupos vėl gausiai skalaujamos vandeniu, garais, galiausiai – džiovinamos, kol pasiekia pradinę drėgmę.

Išvalyti
*

12.00

Informacija apie kavą

Šalis

Kolumbija

Regionas

Quindio

Ūkio altitudė

1600 - 1800

Atvykimo laikas

2021 sausis

Žemynai

Amerika

Kavamedis

Castillo , Caturra

Ūkio pavadinimas

Pueblo Sin Prisa

Susijusios kavos