LA MAGDALENA – DECAF

Seniausias šalies kooperatyvas – CADEFIHUILA paruošė šią puikią kavą. Sugarcane – natūralios dekafinacijos metodas. Procesas prasideda melasos fermentavimu etanolio išgavimui. Tada etanolis maišomas su acto
rūgštimi ir gaunamas etilo acetatas. Skamba ne kaip, bet tai yra visiškai natūralus junginys, jo yra vaisiuose, grūdinėse kultūrose, cukranendrėse. Toliau, žalios kavos pupos garinamos, mirkomos, išbrinksta ir tada skalaujamos etilo acetatu – taip tirpdomas, šalinamas kofeinas. Tada pupos vėl gausiai skalaujamos vandeniu, garais, galiausiai – džiovinamos, kol pasiekia pradinę drėgmę.

Išvalyti
*

12.00

Informacija apie kavą

Šalis

Kolumbija

Regionas

Pitalito

Ūkio altitudė

1600-1800 m

Atvykimo laikas

2019 gegužė

Kavamedis

Red catuai, Castillo, Colombia

Kavos pupelių apdorojimas

Plauta, decaf, e.a. sugar cane

Ūkio pavadinimas

Cadefihuila

Žemynai

Pietų Amerika

Susijusios kavos