ANASORA

Pastaruoju metu vis daugiau investicijų, tyrimų ir eksperimentų skiriama kavos apdorojimo procesams. ANASORA apdorojimo stoties eksperimentas – „vieno sluoksnio“: surinktos, atrūšiuotos kavos uogos džiovinamos išskleistos ant medinių padėklų, kurie dar iškloti ištemptais sintetiniais tinklais. Stalai surikiuoti pusės metro atstumu, kad lengvai cirkuliuotų oras ir uogos kuo mažiau būtų paveiktos fermentacijos. Taip penketą dienų.

Išvalyti
*

29.00

Informacija apie kavą

Žemynai

Afrika

Atvykimo laikas

2020 kovas

Šalis

Etiopija

Regionas

Guji

Derliaus nuėmimas

2019 rugpjūtis

Kavos pupelių apdorojimas

Eksperimentinė - bag fermentation

Ūkio altitudė

2350

Kavamedis

Vietinis

Tiekėjas

Nordic Approach

Susijusios kavos