SVARBU - siuntų atsiėmimas iš Huracán Coffee kavinių laikinai negalimas.

CHAMPION CUVÈE

Anaerobinis apdorojimas – madingas ir naujoviškas kavos apdorojimo metodas. Surinktos sunokusios kavauogės sudedamos į sandarias talpas. Iš jų ištraukiamas deguonis ir, vakuume padidėjus CO2 slėgiui, per parą prasideda anaerobinis procesas. Kavauogės apyvaisio sultyse bedeguonė fermentacija vyksta keletą dienų. Uogos po proceso iš raudonų patampa geltonomis ir tada yra džiovinamos saulėje keletą savaičių ant įtemptų tinklų – „afrikietiškų lovų“. Tai ūkininko kontroliuojamas procesas, leidžiantis išgauti aromatus, pavyzdžiui, braškių uogienės, rožių ar konjako prieskonius.
Anaerobinė CHAMPION CUVÈE iš Etiopijos – Lietuvos barista čempionė Eleonora šią kavą pasirinko ir pristatė Pasaulio baristų čempionate Milane 2021 m.

Informacija apie kavą

Išvalyti
*

30.60

Kavos skonis

Uogos

Ūkis:

Kodėl mes?

„Šviežia kava” ir „Huracan coffee” - šviežios kavos aistruoliams nuo 1999 m.

Mums įdomiausia – dalyvauti procese. Tobulėti yra gerai, bet dar geriau – remti organizaciją, kuri keičia žmonių gyvenimus. Neįdomu būti triumo viršininku, norisi būti laivo smaigalyje. Įdomu tik tai, kas turi prasmę. Todėl pinigai čia svarbūs tik tiek, kiek jie gali padėti viską keisti ir „stumti“ kavos kultūrą pirmyn. „Pasukti pasaulio ašį, nors truputį“ – tai būtų smagu.