Šioje svetainėje naudojami slapukai, kad galėtume suteikti jums kuo geresnę vartotojo patirtį. Informacija apie slapukus yra saugoma jūsų naršyklėje ir atlieka tokias funkcijas kaip jūsų atpažinimas, kai grįšite į mūsų svetainę, ir padės mūsų komandai suprasti, kurios svetainės skiltys jums atrodo įdomiausios ir naudingiausios.
TECHNIVORM
Rankų darbo, olandų kompanijos, kuri jau daug metų specializuojasi filtrinių kavos įrengimų gamyboje, produktas. Aukščiausios klasės prietaisas, tiksliai atliekantis kavos ir tikslios temperatūros vandens kontaktą. Labai teisinga ir jau paruoštos kavos palaikymo temperatūra. Vienas iš nedaugelio prietaisų, atitinkančių Europos bei Amerikos kavos organizacijų („European Coffee Brewing Centre“, „Speciality Coffee Association of America and Europe“) reikalavimus.
Jums reikės
Ruošimo eiga
Pirmas veiksmas
Įdėkite filtrą į filtro laikiklį.
Antras veiksmas
Supilkite reikiamą vandens kiekį į specialią talpą.
Trečias veiksmas
Nuplikykite Jūsų įdėtą filtrą karštu vandeniu – taip panaikinsite popieriaus skonį.
Ketvirtas veiksmas
Vidutiniu malimo stambumu sumalkite reikiamą kiekį kavos. Skaičiuokite, kad 100 ml vandens tektų 5,5 g kavos. Kavą ruoškite su litru kavos, todėl sumalkite 55 g kavos.
Penktas veiksmas
Suberkite sumaltą kavą.
Šeštas veiksmas
Įjunkite prietaisą.
Septintas veiksmas
Po 6–8 minučių kavą jau galima išpilstyti. Išimkite filtro laikiklį, išmeskite filtrą, išskalaukite.
Aštuntas veiksmas
Jei gaminsite daugiau talpų: pastatykite indą su jau paruošta kava ant specialaus kaitinimo paviršiaus ir įjunkite kaitinimą – taip kava išliks karšta ilgą laiką.