SVARBU - siuntų atsiėmimas iš Huracán Coffee kavinių laikinai negalimas.

Intensyvūs barista kursas

Koncentruoti mokymai apimantys espresso teorijos žinias, praktiką ruošiant espresso su pienu gėrimus. Kursai gali padėti įmonių baristoms patobulinti espreso baro gėrimų gaminimo įgūdžius arba suteikti tvirtą pagrindą naujiems baristoms.Aptariamos temos: pagrindinė espreso aparato priežiūra, nepriekaištingo espreso išgavimas, pieno putos ruošimas, praktika ruošiant pieno gėrimus.

180 min.
Indv.

Rekomenduojame: Baristoms norintiems atnaujinti / gilinti kavos paruošimo žinias.
Akcentuojame: kavos kelią, espresso ir jo ekstrakciją, pieno plakimą, kavos su pienu ruošimą. 

Į kursą įeina

Kavos kelias

Espresso

Piešimo pieno puta pagrindai

Praktinė dalis

Diskusijos ir klausimai

    REGISTRUOTIS




    Susiję kursai