Espresso

Aprašyta pamoka

Žavingoji kavos klasika bei tinkamas jos ruošimas. Kaip ši kava ruošiama bei kokie jos kultūriniai pateikimo skirtumai? Degustacija ir praktika ruošiant espresso. Daugiausiai dėmesio skiriama kokybiško espresso atpažinimui ir preciziškam jo paruošimui. Kviečiame sužinoti!

90

min.

Apie kursą

Rekomenduojame: Pradedantiems baristoms ar tiesiog norintiems sužinoti/išmokti/patobulinti savo įgūdžius apie espresso kavą ir paruošimą.
Akcentuojame: kavos kelią nuo daigelio iki espresso puodelio, espresso paruošimo etapai, ekstrakcija.

Į KURSĄ ĮEINA
  • Nuo ko priklauso jo kokybė
  • Gamybos etapai
  • Kaip atpažinti gerą espresso
  • Degustacija ir pavyzdžiai
  • Praktinė dalis
  • Diskusijos ir klausimai


    Registracijos forma

    Jonas

    ykasdasdasdasd

    Jonas 2

    ykasdasdasdasd

    Jonas 3

    ykasdasdasdasd

    Jonas Jonaitis

    Barista europos čempionas 2021

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam consequat ipsum ut mi luctus, vitae bibendum neque luctus.

    Jonas Jonaitis

    Barista europos čempionas 2021

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam consequat ipsum ut mi luctus, vitae bibendum neque luctus.

    Kiti kursai kurie gali patikti

    90

    min.

    Aprašyta pamoka
    Gėrimų technologijos

    Plačiau