Šioje svetainėje naudojami slapukai, kad galėtume suteikti jums kuo geresnę vartotojo patirtį. Informacija apie slapukus yra saugoma jūsų naršyklėje ir atlieka tokias funkcijas kaip jūsų atpažinimas, kai grįšite į mūsų svetainę, ir padės mūsų komandai suprasti, kurios svetainės skiltys jums atrodo įdomiausios ir naudingiausios.
Espresso
Aprašyta pamoka
Žavingoji kavos klasika bei tinkamas jos ruošimas. Kaip ši kava ruošiama bei kokie jos kultūriniai pateikimo skirtumai? Degustacija ir praktika ruošiant espresso. Daugiausiai dėmesio skiriama kokybiško espresso atpažinimui ir preciziškam jo paruošimui. Kviečiame sužinoti!
90
min.
Apie kursą
Rekomenduojame: Pradedantiems baristoms ar tiesiog norintiems sužinoti/išmokti/patobulinti savo įgūdžius apie espresso kavą ir paruošimą.
Akcentuojame: kavos kelią nuo daigelio iki espresso puodelio, espresso paruošimo etapai, ekstrakcija.
Į KURSĄ ĮEINA
- Nuo ko priklauso jo kokybė
- Gamybos etapai
- Kaip atpažinti gerą espresso
- Degustacija ir pavyzdžiai
- Praktinė dalis
- Diskusijos ir klausimai
Kiti kursai kurie gali patikti
90
min.