SVARBU - dėl užsakymų gausos pristatymo gali trukti iki 7 d.d.

Espresso

Žavingoji kavos klasika bei tinkamas jos ruošimas. Kaip ši kava ruošiama bei kokie jos kultūriniai pateikimo skirtumai? Degustacija ir praktika ruošiant espresso. Daugiausiai dėmesio skiriama kokybiško espresso atpažinimui ir preciziškam jo paruošimui. Kviečiame sužinoti!

90 min.
Indv.

Rekomenduojame: Pradedantiems baristoms ar tiesiog norintiems sužinoti/išmokti/patobulinti savo įgūdžius apie espresso kavą ir paruošimą.
Akcentuojame: kavos kelią nuo daigelio iki espresso puodelio, espresso paruošimo etapai, ekstrakcija.

Į kursą įeina

Kas tai - espresso. Espresso mieste

Espresso ruošimo ir įrangos apžvalga

Nuo ko priklauso jo kokybė

Gamybos etapai

Kaip atpažinti gerą espresso

Degustacija ir pavyzdžiai

Praktinė dalis

Diskusijos ir klausimai

REGISTRUOTIS




Susiję kursai