SANTA TERESA 2000

Kava SANTA TERESA 2000 – labiau apie balansą negu apie rafinuotus skonius ir poskonius. Kremiška, sodri kaip konditerinis šokoladas. Neprovokuojanti, kasdienė, vanilinė. Roger Ureno Hidalgo iš pradžių tik augino kavą kaip jo tėvas ir senelis, o 2014 m. įsigijo savo apdirbimo stotį Santa Teresa 2000, Tarrazu, kavos regione Santa Maria de Dota. Nuo to laiko Hidalgo kiekvieną derliuką išskirsto, išrūšiuoja, atskirai apdoroja. Kavos regione Santa Maria de Dota jo plantacija užsodinta Catuai arabika. Kaip ir dauguma kostarikiečių ūkininkų, Hidalgo – Honey apdorojimo metodų meistras.

Informacija apie kavą

Išvalyti
*

18.00

Kavos skonis

Vaisiai

Ūkis:

Kodėl mes?

Tiesiogiai iš auginimo vietos Kava pas mus pati neatkeliauja. Tai mes keliaujame pas ją, ragaujame ir perkame tiesiai iš ūkininkų. Taip žinome, kad maiše parsivežame kavą, o ne katę. Ir kad pinigai atitenka kavos augintojams, o ne pardavėjams.

Asortimentas įvairus kaip kavos pasaulis Kava nuolat atsinaujina, nes vis dar atrandamos naujos rūšys ir apdirbimo būdai. Tai atsispindi ir mūsų asortimente. Stengiamės būti pagrindiniu jūsų kavos pasaulio naujienų šaltiniu.

Susijusios kavos