SABOROS

Vaisiška karamelė. Smėlingas tirštumas.

Viso:

   
Prenumeruoti
Grįžti atgal

Informacija apie kavą

Tirštas, sodrus, šokoladiškas espresas specialiai sukurtas ruošti kavoms su pienu. Mišinio atsiradimo istorija siekia 2009 metus, kuomet ruošiantis Lietuvos Baristų čempionatui ieškojome kavos, kuri gėrimuose su pienu nepranyktų. Karamelinis saldumas ir išraiškingas, nepranykstantis pieno putoje kavos aromatas – tokia šio mišinio receptūros misija.

Kodėl mes?

Tiesiogiai iš auginimo vietos Kava pas mus pati neatkeliauja.

Tai mes keliaujame pas ją, ragaujame ir perkame tiesiai iš ūkininkų. Taip žinome, kad maiše parsivežame kavą, o ne katę. Ir kad pinigai atitenka kavos augintojams, o ne pardavėjams.