Muranga – vienas populiariausių kavos auginimo regionų Centrinėje Kenijoje. Į Theri apdorojimo stotį iš savo sodų veža kavą daugiau kaip 700 smulkių ūkininkų. Populiarios kavamedžių rūšys, tradicinis apdorojimas. Šioje kavoje daugiausiai dėmesio yra verta rūgštis – uogiška, ryški, subalansuota, vynuoginė. Tvirta, nesunki. Poskonyje tamsus šokoladas, kakaviška.

Juodieji serbentai. Braškių džemas. Kolos limonado rūgštis.
Kodėl mes?
Patyrę, nes pirmi.
Pirmieji Lietuvoje pradėjome skrudinti kavą. Organizavome pirmuosius baristų čempionatus. Vis bandome naujausią įrangą ir ieškome netikėtų kolaboracijų, nes mums labai patinka būti pirmiems. Kai kažką pradedi pirmas, visada esi ir labiausiai patyręs.