SVARBU - siuntų atsiėmimas iš Huracán Coffee kavinių laikinai negalimas.

LA MAGDALENA – DECAF

Seniausias šalies kooperatyvas – CADEFIHUILA paruošė šią puikią kavą. Sugarcane – natūralios dekafinacijos metodas. Procesas prasideda melasos fermentavimu etanolio išgavimui. Tada etanolis maišomas su acto
rūgštimi ir gaunamas etilo acetatas. Skamba ne kaip, bet tai yra visiškai natūralus junginys, jo yra vaisiuose, grūdinėse kultūrose, cukranendrėse. Toliau, žalios kavos pupos garinamos, mirkomos, išbrinksta ir tada skalaujamos etilo acetatu – taip tirpdomas, šalinamas kofeinas. Tada pupos vėl gausiai skalaujamos vandeniu, garais, galiausiai – džiovinamos, kol pasiekia pradinę drėgmę.

Informacija apie kavą

Išvalyti
*

16.20

Kavos skonis

Šokoladas, riešutai

Ūkis:

Kodėl mes?

„Šviežia kava” ir „Huracan coffee” - šviežios kavos aistruoliams nuo 1999 m.

Mums įdomiausia – dalyvauti procese. Tobulėti yra gerai, bet dar geriau – remti organizaciją, kuri keičia žmonių gyvenimus. Neįdomu būti triumo viršininku, norisi būti laivo smaigalyje. Įdomu tik tai, kas turi prasmę. Todėl pinigai čia svarbūs tik tiek, kiek jie gali padėti viską keisti ir „stumti“ kavos kultūrą pirmyn. „Pasukti pasaulio ašį, nors truputį“ – tai būtų smagu.

Susijusios kavos