JUQUINHA ESPRESSO

FAZENDA JUQUINHA – brolio Weder, sesers Rosane su vyru Ivan Prado komanda 2015 m. paveldėtą iš tėvo sojos ir kukurūzų ūkį pavertė pažangiu ir tvariu kavos verslu. Plantacijos suskirstytos sodais pagal medelių rūšis, natūralios trąšos, ištirtas dirvožemis, atnaujinta įranga. Kavauogės džiovinamos natūraliai, ant įrengtų specialių sietų – „afrikietiškų lovų“. Tai ne tradicinis požiūris tarp Brazilijos ūkininkų. Kavos savitas, išraiškingas, sultingas vaisinis charakteris – taip pat neįprastas braziliškai kavai. Dėl savo karamelės ir struktūros – labai tinkama „single arabica“ espresui.

Informacija apie kavą

Išvalyti
*

17.00

Kavos skonis

Vaisiai

Ūkis:

Kodėl mes?

„Šviežia kava” ir „Huracan coffee” - šviežios kavos aistruoliams nuo 1999 m.

Mums įdomiausia – dalyvauti procese. Tobulėti yra gerai, bet dar geriau – remti organizaciją, kuri keičia žmonių gyvenimus. Neįdomu būti triumo viršininku, norisi būti laivo smaigalyje. Įdomu tik tai, kas turi prasmę. Todėl pinigai čia svarbūs tik tiek, kiek jie gali padėti viską keisti ir „stumti“ kavos kultūrą pirmyn. „Pasukti pasaulio ašį, nors truputį“ – tai būtų smagu.

Susijusios kavos