ITADAKI

Kosta Rika

Baltas persikas. Juzu citrina. Apelsinas. Citrinžolė. Kompleksiška, aromatinga. Tyra, puri, delikati. Skoniai koncentruoti, išgryninti.

Viso:

   
Prenumeruoti
Grįžti atgal

Informacija apie kavą

Koks puikus bebūtų tavo sukurtas aparatas, svarbiausias klausimas, iš ko virsi savo geriausią kavos puodelį. Mašinų kūrėjus japonus DAITO GIKEN tobulos kavos paieškos vedė į Centrinę Ameriką, Panamą, Kosta Riką. Investicijoms ir vystymui pasirinktas HACIENDA COPEY ūkis Kosta Rikos „Cup of Excellence“ konkurso pirmą vietą laimėjo dukart. Ūkio plantacijų aukštingumas, temperatūros, mikroklimatas, ekosistema, regiono ūkininkų kompetencijos ir praktikos – idealus kavai terroir. Tikroji paskata atsivežti tokią kavą esti egoistiška. Tyliai sau žinom, esmingai suvokiančių šios kavos meninę kokybinę vertę tarp mūsų fanų atrastume vieną kitą. Žmonės kavą myli kitaip. Profesionalai mato pilną ir labai išsamią charakteristiką. Ši kava padaryta jiems. Nesimato medelio, apdorojimo, regiono. Viskas puodelyje – tik apie puikios kavos charakteristikas. Tobulos. Charakteristikos, už kurias reikėtų mylėti kavą. Teigiamybės, kurios vertinamos profesionalų pasaulyje.

Amerika

Kodėl mes?

Tiesiogiai iš auginimo vietos Kava pas mus pati neatkeliauja. Tai mes keliaujame pas ją, ragaujame ir perkame tiesiai iš ūkininkų. Taip žinome, kad maiše parsivežame kavą, o ne katę. Ir kad pinigai atitenka kavos augintojams, o ne pardavėjams.

Asortimentas įvairus kaip kavos pasaulis Kava nuolat atsinaujina, nes vis dar atrandamos naujos rūšys ir apdirbimo būdai. Tai atsispindi ir mūsų asortimente. Stengiamės būti pagrindiniu jūsų kavos pasaulio naujienų šaltiniu.