HIDALGO

Pieniškas šokoladas. Bruknių uogienė. Pernokusi kriaušė. Švelnus, apvalus.

Viso:

   
Prenumeruoti
Grįžti atgal

Informacija apie kavą

Nemėgstam agresyvumo ir rėmų espresui. Norim spalvos, sulčių, apvalumo. Nepaguosim, mūsų nuostata, geras espresas – geeky dalykas. Yra reikalų. Kava, skrudintojas, barista, įranga… Mes sakom, parodyk savo espresą ir pasakysiu, koks tu skrudintojas. HIDALGO receptą užmaišėme savo barams. Rinkis, jei mėgsti pažaisti su malūnėliu ir espresso šotais. Švelnus, subalansuotas, bet su charakteriu ir aiškus. Minkštas, intesyviai saldus, sultinga rūgštis. Kaip minkštas aptirpęs pieniškas šokoladas. Pernokusi kriaušė. Bruknė. Negali nepastebėti malonaus ilgo kvapnaus poskonio.

Juodieji serbentai. Braškių džemas. Kolos limonado rūgštis.

Kodėl mes?

Tiesiogiai iš auginimo vietos Kava pas mus pati neatkeliauja.

Tai mes keliaujame pas ją, ragaujame ir perkame tiesiai iš ūkininkų. Taip žinome, kad maiše parsivežame kavą, o ne katę. Ir kad pinigai atitenka kavos augintojams, o ne pardavėjams.