ELWAN

Etiopija

Bijūnai. Braškės. Deginta karamelė. Melasa. Svarainių sirupas.

Viso:

   
Prenumeruoti
Grįžti atgal

Informacija apie kavą

Naujovių ir mados vėjai neaplenkia kavos ūkininkavimo praktikų. Pastaruoju metu vis daugiau investicijų, tyrimų ir eksperimentų skiriama kavos apdorojimo procesams. Resursai ne kiekvienam pasiekiami, rizika didžiulė. Viskas vardan to kavos sirupo gurkšnio, aromatų ir tekstūrų komplekso puodelyje, iš troškimo sukurti ką nors labai specialaus ir ypatingo. Puiki kava nenutinka netyčia. Ypatingos kavos žaliavų tiekėjų Nordic Approach komanda ilgus metus dirba ir investuoja į kavos apdorojimo procesus ir projektus su Etiopijos kavos ūkininkais. Siekiamybė yra atrasti tokius metodus, kuriuos būtų galima plačiai ir prieinamai taikyti kavos ūkininkavimo praktikoje ruošiant puikias, skirtingų skonių kavas.
Prailgintos fermentacijos specialiu metodu džiovinta iš Vakarinio GUJI regiono. Modernios arabikos rūšys Wolisho, 741100, 74111. Kava iš čempionų serijos – primins praeitų derlių Anasora, Semeon Abaye mūsų skrudintas arabikas. Labai etiopiška autentiška – daug skonių, daugiasluoksnė, fermentacija neryški, švari.

Afrika

,

Kodėl mes?

Tiesiogiai iš auginimo vietos Kava pas mus pati neatkeliauja. Tai mes keliaujame pas ją, ragaujame ir perkame tiesiai iš ūkininkų. Taip žinome, kad maiše parsivežame kavą, o ne katę. Ir kad pinigai atitenka kavos augintojams, o ne pardavėjams.

Asortimentas įvairus kaip kavos pasaulis Kava nuolat atsinaujina, nes vis dar atrandamos naujos rūšys ir apdirbimo būdai. Tai atsispindi ir mūsų asortimente. Stengiamės būti pagrindiniu jūsų kavos pasaulio naujienų šaltiniu.