DECAF ARHUACO ESPRESSO

Pitalito

Kedrų pinijos. Obuoliai. Juodos vyšnios.

Viso:

   

Informacija apie kavą

E.A. Ethyl Alcohol arba kitaip – natūralios dekafinacijos metodas. Procesas prasideda vaisinės melasos fermentavimu etanolio išgavimui. Tada etanolis maišomas su acto rūgštimi ir gaunamas etilo acetatas. Skamba ne kaip, bet tai yra visiškai natūralus junginys, jo yra vaisiuose, grūdinėse kultūrose, cukranendrėse. Toliau, žalios kavos pupos garinamos, mirkomos, išbrinksta ir tada skalaujamos etilo acetatu – taip tirpdomas, šalinamas kofeinas. Tada pupos vėl gausiai skalaujamos vandeniu, garais, galiausiai – džiovinamos, kol pasiekia pradinę drėgmę.

Amerika

Kolumbija

, ,

,

Kodėl mes?

Tiesiogiai iš auginimo vietos Kava pas mus pati neatkeliauja. Tai mes keliaujame pas ją, ragaujame ir perkame tiesiai iš ūkininkų. Taip žinome, kad maiše parsivežame kavą, o ne katę. Ir kad pinigai atitenka kavos augintojams, o ne pardavėjams.

Asortimentas įvairus kaip kavos pasaulis Kava nuolat atsinaujina, nes vis dar atrandamos naujos rūšys ir apdirbimo būdai. Tai atsispindi ir mūsų asortimente. Stengiamės būti pagrindiniu jūsų kavos pasaulio naujienų šaltiniu.