Ekologiška Yirgacheffe regiono Chelchele kaimo ūkininkų arabika, užauginta 1900-2000 m aukštikalnėse.
Sauso apdorojimo, kai suskintos kavauogės pirma džiovinamos ir tada lukštenamos iš apyvaisio. Tokia kava
saldesnė, ryškių skonių. Nesuabejojant afrikietiška – daug skirtingų aromatų, gėliškumai, citrusai maišosi,
pinasi tarpusavyje. Su charakteriu, su dizainu, daugiasluoksnė. Jei turėtų gausiau rūgšties, būtų prabangi.
Tirštas tamsių vaisių, razinų saldumas.

Kompleksiška, tiršta, sluoksniuota.
Kodėl mes?
We keep rediscovering the best coffee
Kava kaip vynas – metai metams nelygūs. Jos kokybė pastovi kaip oras. Keičiasi temperatūra, keičiasi drėgmė, keičiasi ir kava. Todėl kasmet iš naujo ieškome, kur kava buvo geriausia.