ANASORA
Pastaruoju metu vis daugiau investicijų, tyrimų ir eksperimentų skiriama kavos apdorojimo procesams. ANASORA apdorojimo stoties eksperimentas – „vieno sluoksnio“: surinktos, atrūšiuotos kavos uogos džiovinamos išskleistos ant medinių padėklų, kurie dar iškloti ištemptais sintetiniais tinklais. Stalai surikiuoti pusės metro atstumu, kad lengvai cirkuliuotų oras ir uogos kuo mažiau būtų paveiktos fermentacijos. Taip penketą dienų.
Informacija apie kavą
Žemynai
Afrika
Atvykimo laikas
2020 kovas
Šalis
Etiopija
Regionas
Guji
Derliaus nuėmimas
2019 rugpjūtis
Kavos pupelių apdorojimas
Eksperimentinė - bag fermentation
Ūkio altitudė
2350
Kavamedis
Vietinis
Tiekėjas
Nordic Approach
Susijusios kavos